Denizbank kurtaran hesap nedir, kurtaran hesap ödemesi, kurtaran hesap limit arttırma, faiz oranları nedir? Bankaların sunduğu kredi kartı veya nakit kredi imkanları sayesinde pek çok kişi acil nakit para ihtiyacı karşılıyor. Fakat insanların acil para ihtiyaçları olduğu zaman kredi çekecek veya onay bekleyecek zamanları olmayabilir. Örneğin banka üzerinden yapılan kira, fatura ve diğer ödemeler derken hesapta para kalmadıysa ödemeler aksayabilir. Fakat Denizbank’ın sunduğu kurtaran hesap sayesinde bu sıkıntı artık son bulmaktadır. KMH yani kurtaran hesap hakkında merak ettiğiniz tüm sorguları cevaplamak için kurtaran hesap nasıl açılır nasıl kapatılır, ödemesi nasıl yapılır, faiz oranları, limit arttırma gibi konuları ele alacağız.
Denizbank Kurtaran Hesap Nedir?
Denizbank kurtaran hesap nedir? Bu hesap nakit ihtiyacının 7 gün 24 saat boyunca karşılanabileceği ve üstelik ani para ihtiyaçlarının geri ödemesinde bir sonraki ay değil 12 aya kadar taksit imkanı ile veren bir sistemdir kısacası kredili mevduat (KMH) hesabıdır. Ödemeleriniz eğer hesabınızda yeterli miktarda para olmadığı için gerçekleşemezse anında belli bir limitte para hesabınıza aktarılır. Bu parayı eğer isterseniz taksitlendirebilirsiniz yani taksitli nakit avans kullanabilirsiniz.. Eğer dilerseniz de bir sonraki ay ödeyebilirsiniz. Bu sayede faturalar ve ödemeler gecikmeden her zaman zamanında yapılır. Gecikmeler için ekstradan ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Ayrıca bu hesabın bir kartı mevcuttur. Bu kart sayesinde hesabınızda para varmış gibi alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca kurtaran hesaptan çektiğiniz para sadece kullandığınız gün kadar faiz altına girmektedir. Kurtaran hesap ne demek konusunu cevapladık daha fazla bilgi sahibi olmak için yazının devamını mutlaka okuyun.
Denizbank Kurtaran Hesap Nasıl Açılır?
Kurtaran hesap başvurusu nasıl yapılır, Denizbank müşterilerinin başka kurumlara olan ödemeleri için sunduğu kurtaran hesap hizmeti, ödemelerini Denizbank üzerinden yapan müşteriler için oldukça uygundur. Bu hizmetten yararlanmak için Denizbank şubelerinde başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca SMS ile başvuru için de Denizbank telefon bankacılığına SMS atabilir cevabınızı 5 dakika içerisinde alabilirsiniz. Birçok kişi Denizbank kurtaran hesap 1000 TL limitle açıldığını
- Deniz Bank şubelerinden detaylı bilgi alarak başvurabilirsiniz.
- SMS ile Başvurabilirsiniz
- Cep telefonunuzdan KURTARAN yazıp boşluk bırakarak “T.C. kimlik numaranızı” SMS ile 3280’e gönderin.
- Cep telefonunuza başvuru sonucu 10 dakika içinde gelir.
- Başvuru sonucunuz olumlu ise size özel tanımlanan kurtaran hesap limitiniz cep telefonunuza sms mesajı olarak gönderilir.
- Bundan sonra tek yapmanız gereken size en yakın DenizBank Şubesine nüfus cüzdanı ile birlikte yerleşim belgeniz veya resmi faturanızla başvurmanız.
Denizbank Kurtaran Hesap Nasıl Ödenir?
Denizbank kurtaran hesap ödemesi nasıl yapılır denildiğinde ilk akla gelen ek hesap kmh tarzı bir hesap olduğudur. Fakat kurtaran hesap sayesinde 200 TL ve üzerinde kullanılan kredilerde taksit imkanı da sağlanabilmektedir. Nasıl ödenir konusuna gelirsek 3 ile 12 ay arasında taksit imkanı sunulmaktadır. Hesapta para olsa bile kurtaran hesap üzerinden taksitli para çekmek mümkündür.
Denizbank Kurtaran Hesap Limit Arttırma
Ek para hesabınız yani kurtaran hesap limit arttırma işlemi için bankanızı arayarak limit yükseltme talebinde bulunabilirsiniz. Ancak çoğunlukla kullanım sıklığınız ve ödeme zamanlarımıza göre otomatik olarak limit artışı yapılıyor.
Kurtaran Hesap Faiz Oranı Hesaplama
Deniz kurtaran hesabınız kullanmadığınız günlerde faiz işlenmez. Yani kullandığınız gün kadar faiz oranı ödersiniz. Faiz oranı ise diğer bankaların ek hesaplarda kullandığı gibi akdi faiz oranı %2,25’dir.
Denizbank Kurtaran Hesap Nasıl Kapatılır?
Kurtaran hesaba olan tüm borcunuzu ödedikten sonra herhangi bir şubesine gidip kimlik belgenizle başvurarak kurtaran hesabınızı kapatabilirsiniz. Ayrıca mobil şube ve internet şubeden hesap açma/kapatma menüsünden işlem yaparak bankaya gitmeden hesabı iptal edebilirsiniz.
Parayı çektikten sonra geri ödemez isem herhangi bir haciz durumu olurmu yani ne olur
Tabi ödemezseniz sıkıntı yaşarsınız.